/

CoOperate - Din företagspartner

CoOperate erbjuder professionellt företagarstöd vid kreativa företagsidéer, nystart eller nyetablering, organisationsförändringar och förändringar inom arbets-och företagsledning. Vi vill inspirera till och skapa relevanta nätverk, öka samverkan mellan företag för att hitta ny kunskap, kompetens och teknik till olika verksamheter.

Via CoOperate Coffice kan du enkelt komma i kontakt med ALMI Företagspartner, Söderköpings Nyföretagarcentrum, Stadskärneföreningen, Coompanion, ESCC Östsvenska Handelskammaren, LIU Linköpings Universitet och många fler av näringslivets intressenter. Vill du veta vad som händer här hos oss, anmäl dig till vårt Nyhetsbrev.

ANNE-LOUISE KROON

ANNE-LOUISE KROON

CEO
Jag har startat och drivit flera olika mindre företag inom Handel och Friskvård i mer än 15 år. Sedan hösten 2017 har jag varit projektledare för uppstart och etablering av ”en mötesplats för det lokala näringslivet” - ett Coffice, som också hyr ut kontorsarbetsplatser. Idag är vi ett fyrtiotal företag som samarbetar och vi erbjuder ett brett utbud av event, utbildningar och flera företagsnätverk.
 
Jag har tidigare under 20 års tid varit anställd inom Teknisk industri varav 10 år som ansvarig chef för Inköp & Logistik. Jag har lett och fördelat arbetet inom min avdelning för att tillsammans med koncernen uppnå ”ett strategiskt inköp i världsklass”. Jag har drivit flera projekt inom leverantörs- och materialutveckling mot ”ständiga förbättringar” i syfte att nå kostnadsreducering för företagen. 
 
Jag är aktiv i flera företagsnätverk och föreningar och har ett brett kontaktnät inom det lokala näringslivet. Jag kan erbjuda konsulttjänster till företag i utveckling och i nystart och ökad kompetens och kraft till er bolagsstyrelse.
 
Kontakta mig för ett första förutsättningslöst samtal och vi hittar möjligheterna tillsammans!

KONTAKT

Anne-Louise Kroon
070-768 32 17
alk@cooperatenow.se

CoOperate i Söderköping AB
614 30 Söderköping
KARTA >